Berg, Anne Kari og Gro Jørgensen: BLOMSTER OG BED

Produkt 1/21
 

Klikk for større bilde
198.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Berg, Anne Kari og Gro Jørgensen: BLOMSTER OG BED

I serien: HAGE-ABC en hageserie for norske forhold

Forlagets omtale:

Blomster og Bed handler om det som blomstrer i hagen; stauder, løk- og knollplanter, sommerblomster og roser. Boka er rikt illustrert med fotografier og Gro Jørgensens vakre akvareller.

Lek deg med farger, dufter og former. Ikke vær redd for å blande ulike typer blomster. Velger du riktig plante ut fra jordsmonn og klimaforhold, er det store sjanser for å lykkes. Boka tar for seg alt av blomsterplanter fra løk- og knollblomster til roser, sommerblomster og stauder. Her får du også konkrete forslag til bed og samplantinger i fjellhagen, skyggefulle partier og måneskinnshagen.

Landbruksforlagets serie med hagehåndbøker er skrevet for norske forhold. Bøkene er små og enkle, budskapet er at haging ikke er vanskelig, det er bare å sette i gang. Prøv og feil! – Og husk at det er umulig å ta livet av hagen!

De første bøkene i serien er skrevet av to hageentusiaster som først og fremst vil dyrke frem hagegleden. Gro Jørgensen er utdannet landskapsarkitekt og gartner. Anne Kari Berg er journalist og har skrevet flere faktabøker. Med entusiasme og humor greier de å vekke hagegleden i oss alle. Mens Hagestart er en grunnbok som gir nødvendig basiskunnskap om hagen, handler Blomster og Bed om det som blomstrer i hagen; stauder, løk- og knollplanter, sommerblomster og roser. Bøkene er rikt illustrert med fotografier og Gro Jørgensens vakre akvareller.

Utgitt av Landbruksforlaget 2005
Innbundet
96 sider
Isbn
9788252928471


  [9788252928471x] 
Skriv ut produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 

Berg, Anne Kari m.fl.: Hagestart
199.00 kr
 

 
Langeland, Knut: STAUDER i norske hager
Langeland, Knut: STAUDER i norske hager
409.00 kr