Lande, Mona: Blomster i hagen - frodig hage fra vår til høst

Produkt 4/21
 

Klikk for større bilde
179.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Mona Lande :
Blomster i hagen - frodig hage fra vår til høst

En blomstrende hage fra vår til høst

En blomstrende hage er selve symbolet på sol og sommer. Bed og krukker som bugner av fargerike og frodige blomster gir en nesten sydlandsk stemning. Men sesongen kan forlenges. De første løkplantene stikker hodet opp så fort snøen er på hell om våren, mens de tøffeste sommerblomstene holder stand og blomstrer frodig til den første vintersnøen skjuler dem. Og mellom disse ytterpunktene bugner det av muligheter!

Boken tar for seg de mest kjente løk- og knollvekster, stauder og sommerblomster i tillegg til rabattroser. Litt nyttig stoff om ugras, jord, gjødsling og kompost er også med, det samme er kjerringråd mot hagens plageånder og tips om plantevern.

Om forfatteren:
Mona Lande (1955 - ) er utdannet landskapsarkitekt fra Norges Landbrukshøgskole. Hun har vært ansatt i og jobber nå frilans for Det norske hageselskap i Norsk Hagetidend. I tillegg har hun vært hagefaglig medarbeider i ukebladet Allers og fagsekretær for Norske landskapsarkitekters forening i flere år. Har oversatt og bearbeidet en rekke hagebøker for flere forlag og skrevet boken "Året rundt i hagen", Gyldendal Fakta 1998.

Utgitt av Gyldendal 2006
Isbn 8205355908
Innbundet, 113 sider

  [9788205355903x] 
Skriv ut produktark