Hansen: TRÆR OG BUSKER for norske hager - mykbind utgave

Produkt 1/9
 
Hansen: TRÆR OG BUSKER for norske hager - mykbind utgave
Klikk for større bilde
498.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

TRÆR OG BUSKER for norske hager

Forlagets omtale:

Markedets beste og mest omfattende oppslagsverk om trær og busker for norske hager. Lærebok og praktbok om de fleste arter som egner seg under norske forhold.

Trær og busker skaper et spennende mangfold av vekster i private og offentlige uterom. Denne boka er en utvidet og revidert utgave av "Prydbusker og trær for norske hager" som ble utgitt første gang i 1984. Den er skrevet for hageeiere over hele landet, men vil også være nyttig for anleggsgartnere og andre med ansvar for parker og offentlige anlegg.

Mer enn 800 arter og sorter som passer i norske hager og grøntanlegg er omtalt. Den første delen beskriver bruk av trær og busker til mange formål. Her er lister med anbefalte planter til ulike bruksområder. Hva trær og busker tåler og liker er også beskrevet, slik at en kan velge gode planter enten det er skyggefullt eller vindutsatt.

I bokens hoveddel er plantene grundigere beskrevet. Det er lett å finne fram med planteslektene ordnet alfabetisk etter botaniske slektsnavn. Er plantenavnet kjent på norsk, er det enkelt å slå opp i slekts- og artsregisteret.

Egil Hansen har mer enn 50 års erfaring med planteskoledrift og undervisning, blant annet ved Statens gartnerskole Dømmesmoen i Aust-Agder. Nå er han pensjonist og reiser, fotograferer planter og skriver bøker sammen med kona Kirsten Borgaard Hansen. Ole Billing Hansen, professor innen dendrologi og planteskoledrift ved Universitetet for miljø- og biovitenskap, har vært medforfatter av denne utgaven. Han har mer enn 20 års erfaring innen faget og er i tillegg journalist i fagbladene park & anlegg og Gartneryrket, begge utgitt av Norsk Gartnerforbund.

Forfatter: Egil Hansen og Ole Billing Hansen

Forlag: Tun Forlag, 2007
MYKBIND UTGAVE
Heftet, 352 sider, ISBN: 9788252931013

  [9788252931013] 
Skriv ut produktark

 
 
Kunder som har kjøpt dette produkt har også kjøpt
 
 
Pioner av Susanna Widlundh Pioner av Susanna Widlundh

Pioner er populære hageplanter med en fantastisk historie. Boken handler også om hvordan man selv kan dyrke pioner i hagen,… les mer...

365.00 kr
Hageselskapets staudebok av Tommy Tønsberg

I denne boka presenterer Tommy Tønsberg 270 forskjellige stauder som alle kan brukes i norske hager.

les mer...

365.00 kr
 
     
 

Handlekurven din er tom

Austad, Ingvild og Leif Hauge: Trær og tradisjon

383.00 kr
425.00 kr
Nyhetsbrev