Sundqvist, Jögge: Spikke i tre

Produkt 8/10
 

Klikk for større bilde
335.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste


Jögge Sundqvist:
Spikke i tre

Serie: Kultur og tradisjon

Tre er et levende, formbart og vakkert materiale. Å arbeide med tre er spennende og gir utøveren mye glede underveis i prosessen.

SPIKKE I TRE er en inspirerende bok som beskriver hvordan du med kniv og øks selv lager enkle, funksjonelle og morsomme gjenstander i tre. Du vil blant annet lære deg å lage smørkniver og kakespader, knagger, knotter med lås, knaggrekker, gardinstenger, skjærefjøl, kniv med neverslire og krakker.

Hva slags verktøy og redskap trenger du? Hvordan velger du ut et godt materiale? Hvilke treslag og teknikker passer best til ulike gjenstander? Boken gir svar - den inneholder det grunleggende du trenger å vite om kløyving, tørking, spikking, sliping og bryning, maling og overflatebehandling.

Boken er også utstyrt med en god ordliste som forklarer alle faguttrykk.

Jögge Sundqvist er profesjonell håndverker og leder kurs i tresløyd over hele Norden og i USA. Han er blant annet kjent fra UR-akademiens svenske TV-serie om trearbeid, og fra mange utstillinger i Sverige. I 1999 fikk han det svenske håndverkerstipendet fra Nordiska Museet og Svenska hemslöjdsföreningarnas Riksförbund, og ble hovedutstiller på Nordiska Museets utstilling "Krakker og stoler" i år 2000.

Utgitt av Landbruksforlaget 2002
ISBN 9788252927757
Innbundet
Antall sider: 89

  [9788252927757] 
Skriv ut produktark

 
 
Kunder som har kjøpt dette produkt har også kjøpt
 
 
Løvmo, Hans: Sopelimboka

Sopelimboka er en morsom og sjarmerende bok! Den passer for de som liker å stable ved, lage ting og være… les mer...

249.00 kr
 
     
 

Handlekurven din er tom

Nyhetsbrev