Ravatn, Agnes: Stillstand - sivilisasjonskritikk på lågt nivå

Produkt 27/34
 

Klikk for større bilde
129.00 kr
259.00 kr
Lager
Antall
ØnskelisteAgnes Ravatn
Stillstand
sivilisasjonskritikk på lågt nivå

Innhaldsrike essay om ingenting
Forfattar, journalist og fanzinemakar Agnes Ravatn samlar no essaya frå Dag og Tid-serien Stillstand i bokform. I denne serien oppsøkjer Ravatn situasjonar der ingenting skjer.

På slentrande vis, iblanda mild sosial angst tek ho oss med til stader i det norske samfunnet som vanlegvis ikkje blir kommenterte, som tingretten, klosteret og talarstolen på 17. mai.

Ravatn er frekk, lur, observant og morosam, og har på kort tid fått ein trufast fanskare. Agnes Ravatn har tidlegare gitt ut Veke 53 og Ikke til hjemlån.

Frå bokmeldingar:

"Agnes Ravatn er et sjeldent skrivemenneske."
Terje Stemland,  Aftenposten

"Om Agnes Ravatn eller andre skulle bli fornærmet over at fristelsen til å sammenligne denne boka med fjernsynsprogrammet Norge Rundt ble altfor stor til å la det være, bør det legges til at dette er ment i aller beste mening."
Jan-Erik Østlie,  Aktuell

"I «Stillstand» klarer Agnes Ravatn nettopp å fortrylle det hverdagslige til å bli noe eventyrlig."
Gro Jørstad Nilsen,  Bergens Tidende

"Rapporter fra formålsløse reiser, kjedelige seminarer og endeløse kafbesøk der alt skjer i språket. Ravatn etablerer seg som en av Norges aller morsomste skribenter."
Ane Farsethås,  Dagens Næringsliv

"Suppe på ein spiker, men for ei morosam suppe!"
Gerd Elin Stava Sandve,  Dagsavisen

"Skarpt gjort, nådeløst betraktet, ærlig fortalt. Med en humor hennes skrivende kolleger og andre sjels- og samfunnsanalytikere har god grunn til å misunne henne."
Haugesunds Avis

"I flere av essayene kommer hun tett på en brutal virkelighet. Ravatn avdekker en del primitive trekk i vår sivilisasjon. Det kan være på bar, kino, i Syden eller på litteraturfestival. Og kritikken ligger innfelt i hennes morsomme fortellinger."
Ole Jan Larsen,  NRK

Utgitt av Samlaget 2009
ISBN 9788252174366
Innbundet
Antall sider: 125

  [9788252174366x] 
Skriv ut produktark