Braastad, Bjarne O.: Katten. Atferd og velferd

Produkt 16/24
 

Klikk for større bilde
299.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Bjarne O. Braastad:
Katten. Atferd og velferd

Denne boka gir deg den kompetansen du trenger for at du skal kunne gi katten et rikt liv sammen med deg. Med denne boka vil du forstå katten din bedre, slik at dere kan utvikle et tettere sosialt bånd.

Kunnskap gir trygghet, og når du kjenner kattens naturlige atferd og hvilke behov den har, og du forstår hvorfor katten biter eller gjør fra seg på teppet i stua, så kan du løse problemene - men framfor alt, du kan hindre at de oppstår.

Boka hjelper deg med å oppfylle kunnskapskravene som dyrevelferdsloven stiller til dyreeiere. Du får kunnskaper om atferdsutvikling, språk og sosial atferd, katten som rovdyr, navigasjonsevner, dyrevelferd, atferdsbehov, atferdsproblemer, kattehold i borettslag og hvordan katten utviklet seg fra villkatt til huskatt.

Forholdet mellom katt og menneske er et viktig tema i boka, og den viser hvordan katten kan bidra til å gi mennesker en bedre fysisk og psykisk helse.

Boka inneholder QR-lenker til korte YouTube-videoer og lydfiler fra forfatterens forelesninger om kattens atferd og velferd.

Forfatteren, Bjarne O. Braastad, er dr.philos. og professor i etologi ved Universitetet for miljø- og biovitenskap i Ås. Han tok initiativet til å danne Norsk huskattforening i 1982, og har seinere holdt et stort antall forelesninger og foredrag om katteatferd.

Norsk Huskattforening anbefaler på det sterkeste denne boka til alle katteeiere uansett alder og type kattehold. Den er skrevet på et lettfattelig språk som gjør at også barn har stor glede av boka. Boka er illustrert med flotte kattebilder som viser katter i ulike handlinger……. Dette er årets julegave til deg selv, familiemedlemmer og venner. Løp og kjøp! Huskatten nr 2 - 2012

Utgitt av Vigmostad & Bjørke 2012
ISBN 9788241908644
Innbundet
Antall sider: 192

  [9788241908644] 
Skriv ut produktark

 
 
Kunder som har kjøpt dette produkt har også kjøpt
 
 
Sievers, Anette: Med høns i hagen Sievers, Anette: Med høns i hagen

det er stadig flere som ser både nytten og kosen ved å drive med høns på hobbybasis

les mer...

255.00 kr
Våre vanligste sommerfugler Våre vanligste sommerfugler

Av Ove Bergersen og Kirsten Winge. Bli kjent med 63 av våre vanligste sommerfugler les mer...

165.00 kr
 
     
 

Handlekurven din er tom

Nyhetsbrev