Danielsen, Marit Arnekleiv: Landlige hager

Produkt 11/23
 

Klikk for større bilde
298.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste


Marit Arnekleiv Danielsen:

Landlige hager
– hagekultur i Trøndelag

"Landlige hager – hagekultur i Trøndelag" forteller om gamle tun og hager i Trøndelag.

I denne boka er det samla vakre bilder og historier fra hager fra Røros i sør til Rørvik i nord. Boka beskriver hager i forhold til tradisjon, kultur, historie, estetiske omgivelser, biologisk mangfold og plantevalg. Dette illustreres med en rekke eksempel fra Trøndelag.

Har du en gammel hage som trenger fornyelse, gir boka gode råd om skjøtsel og stell. Håpet er å gi inspirasjon til å ta vare på gamle hager. Denne boka er en takk til alle som gjennom tålmodig arbeid har holdt vår hagearv og hagetradisjon levende.

Marit Arnekleiv Danielsen er utdanna landskapsarkitekt fra Norges Landbrukshøgskole i 1974. Hun har ca. 30 års erfaring fra ulike deler av faget i Nord-Trøndelag, bl.a med landbrukets kulturlandskap og som bestyrer ved Egge Museum i Steinkjer, og nå ansatt i Trondheim kommune som landskapsarkitekt.
Kolbein Dahle har vært fylkeskonservator både i Sør- og Nord-Trøndelag. Han er nå frilans forfatter og fotograf. I denne boka har han også hatt tilgang til egne og andres fotografier i fylkeskommunenes arkiver.


Utgitt av Embla 2006
ISBN: 9788292577103
Antall sider: 132
Format: Innbundet

  [9788292577103] 
Skriv ut produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 
Våre friske krydderurter av Unni Hafskjold
Våre friske krydderurter av Unni Hafskjold
325.00 kr
 

 

Conradi, Elin: GJENNOM HAGEPORTEN
349.00 kr
 

 
 
     
 
 
Kunder som har kjøpt dette produkt har også kjøpt
 
 
Langeland, Knut: STAUDER i norske hager Langeland, Knut: STAUDER i norske hager

Knut Langeland tar oss med inn i staudenes spennende kulturhistorie. Samtidig forteller han hvordan vi skal få dem til å… les mer...

409.00 kr