Kitzinger, Sheila: Fødselsopplevelser - brukt bok

Produkt 5/26
 
 Intet foto
60.00 kr
80.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Ask Antikvariat tilbyr brukt utgave av:

Sheila Kitzinger:
FØDSELSOPPLEVELSER

Originaltittel: Giving birth How it really feels (1987)
Oversatt av Tone Formo og Eirin Pedersen

Forlagets omtale:
FØDSELSOPPLEVELSER forteller gjennom kvinners egne ord om en erfaring som for mange av dem er den mest dramatiske og gjennomgripende i deres liv. ´Kommer jeg til å holde ut smertene? Vil jeg bli skuffet? Hvordan vil partneren min klare det? Vil fødselen forandre forholdet vårt?´Slike spørsmål rører seg i enhver gravid kvinne. Likevel er det sjelden de blir tatt opp i standardbøker om svangerskap og fødsel.

I denne direkte, rørende og av og til overraskende boka presenterer Sheila Kitzinger kvinners egne fortellinger om de ulike fødselen deres og de sammensatte og ofte motstridende følelsene kvinner opplever, enten de føder hjemme eller på sykehus - glede og tristhet, triumf og frustrasjon, sinne og ekstase.

Det finnes ingen riktig måte å føde på, sier Sheila Kitzinger, og ikke alle kvinner vil ha glede av å føde. Men, viten om hvordan andre har opplevd det, kan sette fødende kvinner og deres nærmeste i stand til å gjøre deres egne erfaringer rikere og dypere.

Den norske utgave av FØDSELSOPPLEVELSER er gjennomgått av Kirsten Steenfeldt-Foss. Hun har også skrevet forordet. Som Kitzinger selv har hun nærmet seg stoffet som kvinne og mor og ikke som medisinsk sakkyndig - uten at de medisinske opplysningene er kontrollert mindre grundig av den grunn. Kirsti Steefeldt-Foss er utdannet helsesøster og arbeider som konsulent i Oslo Kommune (1990).

Utgitt av Aschehoug 1990
Innbundet, pent eksemplar, smussomslag, navn
Isbn 8203160328
275 sider, 8vo
Brukt bok

  [303171335] 
Skriv ut produktark

 

Handlekurven din er tom

Nyhetsbrev
Biermann, Cille: 40 - brukt bok

Biermann, Cille: 40 - brukt bok

75.00 kr