Junker, Merete: Tvillingen

Produkt 100/211
 
Junker, Merete: Tvillingen
Klikk for større bilde
60.00 kr
379.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste


Merete Junker:
Tvillingen

Tvillingen er Merete Junkers andre bok om NRK-journalisten Mette Minde. Avgangsklassen ved medielinja på den videregående skolen rystes av voldsomme hendelser denne våren.

Et selvmord, et drap og en ung jente som plutselig forsvinner fra hjemmet sitt. Mennesker med tette bånd til hverandre og ensomme mennesker uten nettverk knyttes sammen i en knute så stram at det kan koste liv å få trådene løsnet.

Anmelderne mener:

terningkast5

"Tvillingen er en velskrevet og spennende krim, velsignet fri for genreklisjeer."
Terje Stemland, Aftenposten

terningkast5

"I Tvillingen drar hun til med et handlingsbilde spekket med alle de ingredienser krimelskere vil ha. Resultatet er en drivende og «spooky» krimroman.
Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

terningkast5

"Dette er en god bok. På sitt beste er den drivende spennende, godt skrevet og en fryd for elskere av krim."
Ove Mellingen, Telemarksavisa

"Junker er dyktig til å skildre folk med svære behov de ikke klarer å håndtere. Der deler hun skjebne med krimsøstre Lindell og Fossum. Ikke dårlig for en forfatterfersking."
Berit Kobro, VG

"spennende er det underveis, farten er høy, "klippene" fra person til person driver historien framover på en sømløs måte. All ære av det, og en krim "midt blant oss" gir nok en gang en ekstra piff."
Kari Gisholt, Varden

”Tvillingen er andet bind i norske Merete Junkers serie om journalisten Mette Minde, men nye læsere kan snildt begynde her. Gør de det, som jeg gjorde, bliver de alt andet end beroliget, hvis de selv har teenagebørn, men i hvert fald behageligt overrasket, idet persontegningen er skarp, stemningen levende og plottet har et dramatisk drive, der får handlingen til gnistre, og læseren til at gætte på den makabre intriges løsning allerede efter et par sider. Men hvorfor teenageren Arvo Peeka skyder sig selv i en svømmehal med skolekammeraten Idun ved sin side, og hvorfor Iduns tvillingesøster Ylva siden forsvinder, formår alligevel at overraske, også Mette Minde, der ellers synes hård nok til at klare det meste.” Information

Utgitt av Gyldendal 2010
ISBN 9788205399037
Innbundet
Antall sider: 333

  [9788205399037] 
Skriv ut produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 

Berglund, Anita: I fritt fall
60.00 kr
379.00 kr
 

 

Billingham, Mark: Reddhare
99.00 kr
338.00 kr
 

 
 
     
 

Handlekurven din er tom

Nyhetsbrev