Kirino, Natsuo: UTE thriller - brukt bok

Produkt 33/211
 

Klikk for større bilde
60.00 kr
90.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Natsuo Kirino:
UTE
thriller

Originaltittel: Out (1997)
Oversatt fra japansk av Ika Kaminka

Forlagets omtale:

En morsom, tragisk og fremfor alt annerledes thriller om fire japanske husmødre som havner i et yrke de aldri hadde tenkt seg muligheten av.

Venninnene Masako, Yoshie, Yayoi og Kuniko drømmer om et nytt og bedre liv. Lite aner de, der de jobber nattskift på en fabrikk som produserer lunsjpakker, at de snart skal starte en ytterst makaber, men innbringende geskjeft.

Ektemannen til Yayoi, Kenji, foretrekker prostituerte, spiller bort sparepengene deres og juler henne opp. En natt faller han full om i entréen. Da han i tillegg håner Yayoi, koker det over for henne. Hun kveler ham med beltet sitt.

Men hva skal hun gjøre for å bli kvitt liket? Masako mobiliserer venninnene, og de parterer Kenji og legger bitene i forskjellige søppelbøtter over hele Tokyo. Politiets mistanker går i helt andre retninger da deler av Kenji blir funnet i en park. Men det finnes én som snart skjønner hvem som er morderen. Dermed har han taket på de fire. De presses til å gjøre en ny jobb – et nytt lik må under kniven.

Ute er en morsom, tragisk, eksotisk og fremfor alt annerledes thriller om fire husmødre som havner i et yrke de aldri hadde tenkt seg muligheten av.

Natsuo Kirino er født i 1951 og har vunnet en rekke priser for bøkene sine. Flere av dem er filmet. For denne romanen vant hun den mest prestisjetunge japanske krimprisen.

Utgitt av Gyldendal 2006
Isbn 8205352518
Innbundet
551 sider
Brukt bok

  [705141137] 
Skriv ut produktark