Michelet, Jon: Døden i Baugen

Produkt 120/211
 

Klikk for større bilde
60.00 kr
349.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

 

Jon Michelet :
Døden i Baugen

en kriminalroman med Vilhelm Thygesen

Vilhelm Thygesen blir involvert i noe som kan være en mulig drapssak i et fotballmiljø i det lille Østfold-stedet Baugen ved Ytre Oslofjord.

Hans gamle venn finansmannen Bernhard Levin har kjøpt seg inn i både hotellet og fotballklubben på stedet. Klubbben, Baugen IL, med flere nyinnkjøpte utenlandske proffer, har overraskende rykket opp i Adeccoligaen. Levin inviterer Thygesen med seg på skalldyraften på hotellet, der hele fotballaget er samlet.

Midt på natta blir en av klubbens toppspillere funnet blodig og druknet ved moloen rett nedenfor hotellet.

Politiets etterforskning står i stampe. Da ber treneren til Baugen, Arvid Engebretsen, Thygesen om å snuse litt i saken. Og Thygesen er ikke den som lar seg be to ganger når han kan gå inn i rollen som privat etterforsker - så ryster et nytt dødsfall Baugen.

Døden i Baugen er den tolvte boka om Vilhelm Thygesen. Thygesen dukket for første gang opp i Jon Michelets debutroman Den drukner ei som henges skal. Michelet utviklet raskt Thygesen til en nyskapning i den norske kriminallitteraturen, en hovedperson som verken er polititjenestemann eller privatdetektiv, men en einstøing som ofte strir like mye med sin egen eksistens som med kriminell djevelskap.

Utgitt av Oktober 2010
ISBN 9788249507214
Innbundet
Antall sider: 207

  [9788249507214x] 
Skriv ut produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 
Michelet, Jon: DEN FLYGENDE BRASILIANER - brukt bok
Michelet, Jon: DEN FLYGENDE BRASILIANER - brukt bok
50.00 kr
 

 

Michelet , Jon : Thygesen-fortellinger
60.00 kr
129.00 kr
 

 

Michelet, Jon: PANAMASKIPET - brukt bok
60.00 kr
90.00 kr