Sjøberg, Magnus: Soppkokeboka

Magnus Sjøberg :
SOPPkokeboka

Den sikre veien til et godt soppmåltid - 80 oppskrifter på nye, spennende og helt trygge soppretter.

Norsk natur er full av smaksrike og spennende sopper som kan gjøre et enkelt måltid til en fest.

Enten du fyller soppkurven med milde kremler eller kraftige steinsopper eller ganske alminnelige traktkantareller - i denne boka vil du finne 80 oppskrifter på nye, spennende og helt trygge soppretter og hvordan du bør tilberede dem.

Om du følger dem til punkt og prikke eller bruker dem som utgangspunkt for ditt eget soppkjøkken, er du garantert et nydelig måltid!

Boka inneholder også tips om rensing og konservering av sopp, samt alt annet du trenger å vite etter at du har fått soppen i hus. Den sikre veien til et godt soppmåltid!

Sammen med utgjør denne boka et komplett verk om sopp for alle soppelskere.

SOPP-kokeboka er en vakker og fristende bok som vil inspirere til ekstra innsats både i soppskogen og på kjøkkenet. Boka viser hvilken fantastisk råvare soppen er, både som hovedingrediens, tilbehør og smakssetter.

Magnus Sjøberg er er en anerkjent kokk, matstylist og forfatter. Baard Næss er en av landets fremste mat- og naturfotografer, og har høstet en rekke priser for sine bilder. I 2009 ga de to ut den prisbelønte kokeboka; Mat fra skogen. Boka er kvalitetssikret av Per Marstad, som er en kjent og pålitelig soppekspert med flere soppbøker bak seg.

Utgitt av Tun forlag 2011
ISBN 9788252933482
Innbundet

Antall sider: 217

Sjøberg, Magnus: Soppkokeboka

425.00 kr