Ahlberg, Monika: URTEMAT

Monika Ahlberg :
URTEMAT

URTEMAT er et fyrverkeri av en kokebok. Dette er boken for alle som elsker fargesterk matlaging og smaksspennnende mat.

De fleste av oss vet at rosmarin og lam ikke kan slå feil eller at tomat og basilikum smaker deilig sammen. Men som alltid er det de uvanlige kombinasjonene som gir de meste interessante resultatene - og aller best blir det med friske urter.

Hva med å prøve en limerisotto, parmakledde urtesmørfylte kyllinglår, marinert manchego og bringerbærpai med svarthyll og vanilje?

Inspirerende bilder og insturktive forklaringer gjør det enkelt å være en god kokk!

Boken inneholder drikke, saus og salsa, grønnsaker, salater og småretter, poteter, ris og pasta, kjøtt og fjærkre, fisk og skalldyr, desserter, brød og kjeks, blomster, sylting og hermetisering i tillegg til tips og råd.

Med over 100 oppskrifter håper vi å kunne både lokke og inspirere deg til å utforske urtenes kulinariske verden.

Utgitt av Orion forlag 2005
Isbn 8245807265
141 sider
Innbundet

Ahlberg, Monika: URTEMAT

298.00 kr