Gordon, Peter: Salater fingermat - hovedrett - dessert

Produkt 24/49
 

Klikk for større bilde
199.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

 

Peter Gordon :
Salater

fingermat - hovedrett - dessert

I denne boken presenteres et stort utvalg smakfulle salater med nye og spennende kombinasjoner av ingredienser og smaker.

Fusion food-kokken Peter Gordon utvider salatbegrepet til å gjelde både canapésalater, salater med grønnsaker, ost, fisk og sjømat, kylling og dessertsalater.

Her finner du blant annet en fristende salat av rådyrcarpaccio med aubergine, lime og spisskummen, en deilig salat av kylling, reker, avokado, pekannøtter og mango og en søt dessertsalat med nektarin, plomme, litchi og basilikum.

Oversett og tilrettelagt for norske forhold av Wenche Tømt.

Utgitt av Damm 2006
ISBN 9788204120403
Innbundet

Antall sider: 159

  [9788204120403x] 
Skriv ut produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 
Ansof W. Christophersen: Urter i hagen
Ansof W. Christophersen: Urter i hagen
199.00 kr
 

 
Finngaard, Kari: Mitt landlige kjøkken
Finngaard, Kari: Mitt landlige kjøkken
419.00 kr
 

 
Våre friske krydderurter av Unni Hafskjold
Våre friske krydderurter av Unni Hafskjold
325.00 kr
 

 
KJØKKENHAGE dyrk økologisk - for norsk klima
KJØKKENHAGE dyrk økologisk - for norsk klima
475.00 kr
 

 
Ullenius, Agneta: Grønnsakhagen
Ullenius, Agneta: Grønnsakhagen
305.00 kr