Aust, Kurt : Hevnens alkymi

Produkt 200/420
 

Klikk for større bilde
60.00 kr
399.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Kurt Aust :
Hevnens alkymi

Even Vik er overvåket. Uansett hvor han er og hva han gjør synes brorskapet De usynlige brødre å ha kontroll over hans bevegelser. Gjennom trusselbrev forlanger de at han løser koden i en gammel matematisk-alkymistisk skrift fra Isaac Newton, ellers vil det gå ut over Evens sønn, Stig. Problemet for matematikeren Even Vik er at han ikke finner noe fornuft i Newtons gamle tekst, selv etter hjelp fra en iransk alkymist.

Desperat slår han seg sammen med enken Aloysia La Tour, hvis mann to år tidligere ble drept av De usynlige brødre. Even og Aloysia forsøker å sette ansikt og navn på de usynlige fiendene sine for på den måten å uskadeliggjøre dem. For brorskapet viser nå for alvor sin makt - og sin nådeløshet.

Etter hvert skjønner Even at en usynlig bror, eller søster, finnes i kretsen nær ham. Men hvem? Svaret finner han i Oslos nye kulturelle storstue, Operaen, på åpningskvelden mens hele landets øyne hviler på bygningen.

"Hevnens alkymi" er en oppfølger til "De usynlige brødre" (2006) som fikk strålende anmeldelser og er utgitt i mange land.

"... leseren som dyrker sjangeren, får den løvematen man søker i denne boka."
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

"... om innlevelsen er perfekt, vil labyrinten av hendelser, miljøer, persontegninger og de mange velvalgte 'omveier' fortone seg som den perfekte spenningsroman."
Jon Terje Grønli, Gjengangeren

Utgitt av Aschehoug 2009
ISBN 9788203195624
Innbundet

Antall sider: 539

  [9788203195624x] 
Skriv ut produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 

Aust, Kurt: DEN TREDJE SANNHET - brukt bok
60.00 kr
90.00 kr