Bøge, Kari: Til og fra fest

Produkt 342/420
 

Klikk for større bilde
60.00 kr
379.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste


Kari Bøge :
Til og fra fest

roman

Espen har havnet i en blindgate, ikke bare som musiker. Et løfte om penger, et gjensyn med en tidligere kjæreste og en invitasjon til en bursdagsfeiring utenbys lokker ham ut på veien igjen. Det ser ut som om han skal gå lysere tider i møte. Men så får en uventet hevnakt og dårlig dømmekraft konsekvenser. Veien tilbake blir ikke som forventet.

Dette er en roman om en mann som ønsker å bli elsket og lagt merke til - og en roman som nådeløst og presist avdekker de mekanismer som settes i gang mellom mennesker som ikke vil hverandre vel.

"Til og fra fest" er en bok som skiller seg ut i Kari Bøges forfatterskap. Her er både uhygge og spenning og en overraskende handling. Samtidig beholder forfatteren sitt varemerke: en egen evne til å gjennomskue, ransake og avsløre sine personer.

"Frydefull lesning ... En snedig roman som både er morsom, tragisk og ikke så rent lite overraskende."
Anne Cathrine Straume, NRK P2

"Bøge skriver godt. Hun briljerer som en skarp og infam skildrer av dynamikken mellom medlemmene i Hennies familie."
Maya Troberg Djuve, Dagbladet

"Nøktern formuleringskraft og rått blikk. Bravo, Bøge! Ein roman som får ein til å gapskratte. Ein roman som får ein til å stå i refleksjon over eige liv ... det er grunn til å misunne dette råe, observerande, underfundige og syrlege blikket som gjer at lesaren får ta direkte del i situasjonar der det komiske, det tragiske og triste, og det fornøyelege går hand i hand."
Kjersti Kollbotn, MARG


Utgitt av Aschehoug 2010
ISBN 9788203198072
Innbundet
Antall sider: 237

  [9788203198072x] 
Skriv ut produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 

Bøge, Kari : OG HVA SÅ - brukt bok
70.00 kr