Bringsværd, Tor Åge: KER SHUS - brukt bok

Produkt 146/420
 
 Intet foto
60.00 kr
90.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Tor Åge Bringsværd:
KER SHUS

Fra Wikipedia:

Handlingen er lagt til postapokalyptisk periode. Jeg-personen Rokam skildrer sine møter med tre ulike stammer av overlevende etter katastrofen: rotter, katter og hunder - som alle er halvt mennesker og halvt dyr. De tre stammene lever i skyggelandet mellom lys og mørke; jorda har sluttet å snurre rundt sin egen akse, og dette skyggelandet er det eneste stedet på jorda hvor mennesker kan overleve.

Romanen blir sammen med de foregående romanene Pinocchio-papirene og Minotauros noen ganger oppfattet som en tematisk trilogi.

Utgivers omtale:
«Jeg er Rokam. Den hårløse. Han som må låne sin pels av andre.» Personene i Ker Shus er alle produkter av våre biologiske og kirurgiske eksperimenter. De har arvet den ruin av en jord som menneskene har etterlatt seg. En verden hvor fortiden er skjult bak myter og hvor nåtiden er en evig kamp for å overleve.

«Det er vanskelig og kanskje uriktig å rangere norgesmestere i litteratur. Men la oss si det på denne måten: Det er ikke helt lett å forstå at Tor Åge Bringsværd med denne romanen ikke ble innstilt til Nordisk Råds litteraturpris. Jeg håper i hvert fall inderlig at riktig mange finner frem til denne boken.» Ingar Sletten Kolloen, Aftenposten

Utgitt av Gyldendal / Nye Bøker 1983
Isbn 8257402451
Innbundet, pent eksemplar, navn, smussomslag
258 sider, 8vo
brukt bok

  [505181338] 
Skriv ut produktark