Carling, Finn: Under aftenhimmelen - brukt bok

Produkt 13/420
 

Klikk for større bilde
60.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste


Finn Carling
Under aftenhimmelen
roman

Bokens baksidetekst:
I romanen Under aftenhimmelen forteller jeg om en belærende levemann, Robert M. Turner, og om en stakkar som ved et innfall kaller seg Joseph Frost og dessuten gir seg ut for å være dikter.
De møtes ved en tilfeldighet på en øy i Egeerhavet, der de fem aftener spiser middag sammen og forteller utrolige, men hensynsløst oppriktige historier om mord og om kjærlighetslengsel,om livet i de fornemste kretser og i de kummerligste bakgater.

Men hva er løgn, og hva er sannhet? Hva er diktning, og hva er liv? Og hvem er de egentlig, disse to senmiddelaldrende mennene på flukt fra en virkelighet og med hver sin drøm innesperret i hjertet? Mens de venter på at utsøkte retter skal bli satt på bordet, sitter de der under aftenhimmelen og underholder hverandre, den ene med frodige fortellinger fra sitt forunderlige liv, den andre med selsomme historier han er nødt til å dikte opp, fordi han jo har sagt at han er dikter. Slik de underholder hverandre, håper jeg at både deres barokke eventyr og min roman om disse to menneskene på en øy i Egeerhavet også vil kunne underholde dere. Kanskje også fortelle dere noe om hvordan det kan gå når man vil være noe annet enn den man egentlig er, og at diktning kan avsløre den innerste virkelighet i oss alle.
Finn Carling

Utgitt av Gyldendal Norsk Forlag 1985, 1. utgave
Innbundet
Isbn 82-05-16363-4
187 sider, 8vo
Brukt bok

  [505201508] 
Skriv ut produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 

Carling, Finn: FABEL X - brukt bok
60.00 kr
 

 

Carling, Finn: Forstenede øyeblikk - brukt bok
60.00 kr
80.00 kr
 

 
Carling, Finn: DESERTØREN - brukt bok
Carling, Finn: DESERTØREN - brukt bok
50.00 kr
 

 
Carling, Finn: TÅRNSEILEREN - brukt bok
Carling, Finn: TÅRNSEILEREN - brukt bok
60.00 kr
70.00 kr
 

 

Carling, Finn: ØYNENE I PARKEN - brukt bok
60.00 kr
90.00 kr