Larsen, Britt Karin: Som snøen faller - brukt bok

Produkt 8/420
 
 Intet foto
60.00 kr
85.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Ask Antikvariat tilbyr brukt utgave av:

Britt Karin Larsen :
Som snøen faller

Bokens baksidetekst:
Som snøen faller er en stramt komponert fortelling om en kvinne på et lite tettsted, der mange øyne rettes mot henne - av ulike grunner. Vi føres under huden på kvinnen som kjemper for å få beholde barnet sitt. Hun er fanget i et hendelsesforløp som synes uavvendelig.

Men i Britt Karin Larsens stemningsmettede språk bryter også andre bilder igjennom, øyeblikk som viser at historien kunne fått en annen utgang.

-Kan vi ikke gå tur i skogen, mamma? Alle andre gjør det. -Skogen. Nei. Det er jakttid nå. Jeg vil ikke dit. Han tramper med bena. Han har visst arvet sinnet mitt, det jeg hadde, før det ble tuktet. Jeg fikk aldri lov å skrike, så jeg lar ham skrike. Jeg ble slått. Så jeg slår ikke. -Jeg tror du innbiller det det, pleide Erik å si. -Du ble aldri slått.

Jeg innbiller meg ting. Det var det Erik sa da jeg trodde han ville finne en annen også. At jeg innbilte meg ting. Nå tier jeg. For jo mer en vet, jo viktigere er det å tie. Jeg slår ikke. Eller er det motsatt? Er det noe jeg innbiller meg, at jeg ikke slår?

Utgitt av Tiden Norsk Forlag 1995, førsteutgave
Innbundet, pent eksemplar, originalt smussomslag
Isbn 82-10-03964-4
Brukt bok

  [9901151850x] 
Skriv ut produktark