Blikstad, Line : New Frontier Hotel

Produkt 201/420
 

Klikk for større bilde
149.00 kr
369.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

 

Line Blikstad  
New Frontier Hotel

I 1950 føder Edith en sønn, og familien sender henne til onkelen i Amerika. På New Frontier Hotel i Las Vegas treffer hun Elvis Presley som opplever sin første fiasko. Omtrent samtidig blir hun sammen med den svenske fotografen Evert. Han tar henne med til et nytt liv i Sverige, der de bor i det hvite huset med barna John, Liv og Otto. Men kjærligheten er ikke enkel, og en kveld forsvinner Evert ut av familien.

Da eldstesønnen John emigrerer til Amerika, er det som om ingen tid er gått. Elvis gjør comeback i Las Vegas, tretten år etter at Edith banker på hotelldøra hans.

New Frontier Hotel er en rik fortelling der ulykker og unnlatelser truer en familie med sterke og svært forskjellige personligheter.

Omtale

”Line Blikstad kaster seg ut på de 70 000 favners dyp, og lykkes i å forvandle triviallitterære temaer til skjønn litteratur”

TERJE STEMLAND, AFTENPOSTEN

”New Frontier Hotel er namnet på hotellet i Las Vegas der Elvis opplevde den første fiaskoen i karrieren. Det er også namnet på romanen til Line Blikstad, ein roman som slett ikkje er nokon fiasko, snarare tvert imot. New Frontier Hotel skil seg ut frå den typiske norske oppvekstromanen på fleire punkt. Og sjølv om den typiske norske oppvekstromanen jamtover held høg kvalitet, så skaper brot med forventningar ei eiga glede i lesaren … for det andre meistrar forfattaren den kunsten det er å ikkje fortelje alt … New Frontier Hotel har den heilt rette kombinasjonen av historier og løyndommar. Den som får deg til å tenkje at: ja, det var akkurat slik denne historia måtte forteljast”

MARTA NORHEIM, NRK

Utgitt av Oktober 2009
ISBN 9788249505265
Innbundet

Antall sider: 312

  [9788249505265] 
Skriv ut produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 

Blikstad, Line: Til Ester - brukt bok
60.00 kr