Ullmann, Linn: NÅR JEG ER HOS DEG - brukt bok

Produkt 114/420
 
 Intet foto
80.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Linn Ullmann:
NÅR JEG ER HOS DEG

Roman

Forlagets omtale:
En kvinne faller fra taket av en bygård på Frogner Plass i Oslo. Sammen med Stella oppe på taket er også mannen hennes. Ingen av de som er vitne til hendelsen er i stand til å fastslå om det som utspiller seg på taket er et uhell eller et drap.

Faller hun eller blir hun dyttet? Forsøker han å holde henne fast, eller forsøker han å skyve henne fra seg? Er det en omfavnelse eller et basketak?

Med dette suggestive bildet som omdreiningspunkt blir NÅR JEG ER HOS DEG en storslått og gjennomkomponert historie om kjærlighetens gravitasjonskraft. NÅR JEG ER HOS DEG forteller historien om et to sekunder langt fall.

En historie som blir fortalt gjennom mange stemmer, der hver og en av dem forsøker å fortelle om Stella, mens de kanskje mest av alt forteller om seg selv: Martin, som lot seg heise opp foran vinduet hennes mens han satt på en avokadogrønn italiensk sofa datteren Amanda som forteller eventyr for seg selv og søsteren om hvordan Stella fremdeles faller og Aksel, en mann med lidenskap for pariserhjul og musikk. Og dessuten politietterforskeren Corinne Danielsen, også kalt Koret, som omtaler seg selv som den fete kvinnen.

NÅR JEG ER HOS DEG er en original roman merket av svart humor, en mørk og skimrende studie i hengivelse, høydeskrekk og svimlende ensomhet.

Utgitt av Tiden 2001
Isbn 8210046020
Innbundet, pent eksempar
305 sider, 8vo
brukt bok

  [405061210] 
Skriv ut produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 
Ullmann, Linn: FØR DU SOVNER - brukt bok
Ullmann, Linn: FØR DU SOVNER - brukt bok
60.00 kr
90.00 kr