Lunde, Anders : Noen iblant oss

Produkt 292/420
 
Lunde, Anders : Noen iblant oss
Klikk for større bilde
60.00 kr
329.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Anders Lunde:
Noen iblant oss

Fortellingene til Anders Lunde kan ved første øyekast synes fremmede og underlige, makabre og groteske, men de handler om noen iblant oss. Om forvandlinger og nye identiteter, om skillet mellom drøm og virkelighet, det dyriske og det menneskelige, om deg og meg. Tekstene er korte og språksikre, og midt oppi det forvridde er det også rom for humor og gjenkjennelse.

"Jeg skrellet av meg dynen og satte meg opp. Det var mørkt, men jeg kunne likevel se at det var noe der, noe som klamret seg fast til magen og beveget seg sakte fram og tilbake. Da jeg hadde vent meg til mørket, så jeg at det var en hånd som sto ut av siden min. En fullvoksen neve med tynne, skjeve fingre og lange negler. Jeg la venstrehånden min rundt den og klemte til. Den hadde et fast og godt håndtrykk."

"33 år gamle Anders Lunde debuterer med ei tynn samling historier jeg virkelig likte å lese. (...) fortellingene merker seg ut i bokhøsten nesten fra første side."
Kåre Bulie, Dagbladet

"Anders Lunde har levert et knippe motbydelige og originale noveller, og det som med en anmelderklisjé gjerne kalles en lovende debut."
Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

"Litteraturviter og bokfersking Anders Lunde gjør en flott debut med novellesamlingen 'Noen iblant oss'. Disse ti novellene er fortalt med en helt egen stemme. (...) Lunde er kommet for å bli."
Berit Kobro, VG

"Sjukt bra ... Novellesamlinga hans har noko friskt, frekt og up and coming up-aktig over seg. Det merkast også at denne debutanten ikkje er nokon tenåring (han er født i 1976) - tekstane er prega av mykje klok tenking og livsvisdom. Ein får inderleg håpa at denne mannen skriv fleire bøker."
Leif Tore Sædberg, Magasinett


Utgitt av Aschehoug 2009
ISBN 9788203195532
Innbundet
Antall sider: 96

  [9788203195532] 
Skriv ut produktark