Niemi, Lena: Den du ringer kan ikke nås for øyeblikket

Produkt 295/420
 

Klikk for større bilde
60.00 kr
329.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Lena Niemi:
Den du ringer kan ikke nås for øyeblikket

Magnar er redd for å dø alene og legger seg i en sovepose midt på Karl Johan. Frode har brukket begge armene og klarer ikke å fortelle sin døve kone hva som har skjedd. Eline sitter i soveromsvinduet på sin egen fest, fast bestemt på å hoppe om ingen snart oppdager at hun er borte. Flymekanikeren Roar har en knugende følelse av at noe er veldig galt.

Vi følger femten personer gjennom en kald vinternatt. Historiene deres veves tett sammen til en fortelling om ensomhet og hverdagens lengsler. Her er det bokstavlig talt kommunikasjonssvikt: Mobilnettet er nede og til tross for at de hele tiden søker sammen, oppnås det ikke kontakt.

Omtaler:

"Det er en sjelden fylde i Niemis tekster som demonstrerer noen av novellens beste sider."
Lasse Midttun, Morgenbladet

"En velkomponert og stilsikker debut."
Sigrun Hodne, Stavanger Aftenblad

"Det er sjelden å lese en så gjennomført debut. Tematikken er ikke oppsiktsvekkende; kjærlighet, alderdom, død, ensomhet. Men det er så elegant gjort. Vi lesere ser livet i fugleperspektiv, alle menneskene som dulter borti hverandre og bare nesten når hverandre. Den viser hvor hårfin balansen er mellom liv og død, lykke og katastrofe. Avslutningen på de mange fortellingene er urovekkende åpne. I en debut som er en strålende reklame for Aschehougs forfatterskole, der den mer enn lovende Niemi har vært elev."
Cathrine Krøger, Dagbladet

Utgitt av Aschehoug 2009
ISBN 9788203195549
Innbundet
Antall sider: 189

  [9788203195549] 
Skriv ut produktark

 

Handlekurven din er tom

Nyhetsbrev