Byatt, A.S. : En plystrende kvinne

Produkt 185/224
 

Klikk for større bilde
60.00 kr
348.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste


A.S. Byatt :
En plystrende kvinne

Oversatt av: Knut Johansen

Originalens tittel: A whistling woman

Dette er fjerde og siste bind i A.S. Byatts kritikerroste Frederica-kvartett, men det er også en roman som kan leses som et helt selvstendig verk.

England rundt 1968 er scenen i denne romanen, og tidens opprørske ånd er en viktig drivkraft i handlingen. Alle berøres av tidsåndens sydende energi. Frederica havner nærmest ved et tilfelle som TV-stjerne i London i et nytt kulturprogram, og griper raskt mediets muligheter. Hun har forlatt universitetslivet, og kjærlighetslivet er et usikkert prosjekt. Samtidig planlegges en konferanse med store internasjonale gjestenavn i hjemtraktene hennes, ved Universitetet i Yorkshire.

Utenfor universitetsområdet samler radikale studenter seg under anti-autoritære slagord. I nærheten har helsepersonell og psykiatriske pasienter dannet et alternativt behandlingssamfunn.

Her spilles store traumer ut i det en av pasientene står frem som en karismatisk leder. Voldsomme krefter slippes løs i dramaene som utvikler seg.

"En plystrende kvinne" er en av A.S. Byatts aller mest heftige, vitale og reflekterte romaner.

Presse

"Eit gjennomkomponert verk... Legg så til eit vell av litterære lån, blodige historier og bisarre grensefigurar... og det blir heilt klart at BBC straks må produsere ein TV-serie."
Marta Norheim i NRK P2


Utgitt av Pax 2006
ISBN 8253028717
Innbundet
Antall sider: 482

  [1302201454] 
Skriv ut produktark

 

Handlekurven din er tom

Nyhetsbrev

Austen, Jane: Stolthet og fordom

189.00 kr
Bestselgere
  1. Austen, Jane: Fornuft og følelse
  2. Austen, Jane: Stolthet og fordom