Hagen, George: Familien Lament - brukt bok

Produkt 171/224
 
Hagen, George: Familien Lament - brukt bok
Klikk for større bilde
50.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste


George Hagen :
Familien Lament

Oversatt av Torleif Sjøgren-Erichsen

Forlagets omtale:

En gang i mellom kommer det en debutant som tar pusten fra en. George Hagen er en slik. Familien Lament er noe av det mest originale, lattervekkende og melankolske vi har lest på lenge. Endelig har vi en slik bok– en som tar oss nye steder, som er vill og bittersøt, og som treffer. Midt i hjertet.

Det handler om familien Lament, en familie som lever i skyggen av en stor tragedie. Julia og Howard mister sin førstefødte i en bisarr kidnappingshistorie. Selv adopterer de kidnapperskens sønn og oppdrar ham som sin egen, og fra det øyeblikket er de blitt Familien Lament, en familie med et særtrekk: De er alltid på flyttefot.

Handlingen tar oss fra Sør-Afrika til Midtøsten til England til Amerika. I møtet med hvert enkelt land lar forfatteren oss se det med den utenforståendes øyne. Med stor humor viser han hver enkelt nasjonalitet og deres sterke og svake sider. Og han forteller om hvordan det er å skulle skape seg et nytt liv der en ikke hører til. Både friheten det gir og vanskelighetene det skaper.

Utgitt av Cappelen - Bokklubben Nye Bøker 2005
ISBN 8252558844
Innbundet
Antall sider: 406
Brukt bok

  [1207282009] 
Skriv ut produktark

 

Handlekurven din er tom

Nyhetsbrev
Bestselgere
  1. Austen, Jane: Fornuft og følelse
  2. Austen, Jane: Stolthet og fordom