Kinsella, Sophie : Bill.mrk. Hushjelp søkes

Produkt 141/224
 

Klikk for større bilde
60.00 kr
99.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Sophie Kinsella :
Bill.mrk. Hushjelp søkes

I serien  Litterære drops

Forlagets omtale:
Samantha trenger å ta livet litt med ro, trenger å finne seg selv, forelske seg –; og lære hva et strykejern brukes til …

Samantha Smith gjør kometkarriere som advokat i London. Hun har aldri hatt en frihelg, men er arbeidsnarkoman og elsker å kjenne adrenalinet pumpe. Helt til hun en dag begår en tabbe, en tabbe som koster klienten hennes 50 millioner pund. Panikk! Hun forlater kontoret i svime, hopper på et tog og kommer ikke til seg selv før flere timer senere. På et sted langt unna sivilisasjonen.

Og før hun vet ordet av det, er hun ansatt som husholderske hos et hyggelig, men jålete ektepar. Problemet er bare at Samanthas nye arbeidsgivere ikke vet at de har ansatt en Cambridge-utdannet advokat med en IQ på 158 –; som verken kan lage mat, støvsuge, eller langt mindre stryke en skjorte!

Men kanskje er hun ikke så håpløs som hun tror? Kanskje kan hun, med litt hjelp, bløffe seg gjennom dagene? Eller kanskje ikke?

Sophie Kinsella er forfatter og journalist. Hun har bl.a. utgitt fire bøker om shopoholikeren Rebecca Bloomwood. Bøkene hennes selges verden over og er stadig å finne på bestselgerlistene. Bill.mrk. Hushjelp søkes er hennes femte bok på norsk.

Om Sophie Kinsellas tidligere bøker:«Hektisk og morsomt om shoppingglede og/eller -galskap.» Siri Annika Tveita, Henne (Terningkast 5) «En kløpper til å skape bisarre, pinlige og morsomme historier.» Maya Troberg, Dagbladet

Utgitt av Gyldendal 2006
Isbn 9788205350472
Innbundet
Oversatt av Bente Rannveig Hansen
389 sider

  [0705141140] 
Skriv ut produktark

 

Handlekurven din er tom

Nyhetsbrev

Gorz, André: Brev til D. En kjærlighetshistorie

198.00 kr
Bestselgere
  1. Austen, Jane: Fornuft og følelse
  2. Austen, Jane: Stolthet og fordom