Millet, Catherine: Catherine Ms seksuelle liv

Produkt 186/224
 

Klikk for større bilde
99.00 kr
199.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste


Catherine Millet :
Catherine Ms seksuelle liv

Serie: Pornografiske klassikere

Catherine Ms seksuelle liv er en uhørt åpenhjertig beretning om forfatterens seksuelle utsvevelser. Franske Catherine Millet sjokkerte sine landsmenn da hun høsten 2001 lanserte sine seksuelle memoarer. Moralens voktere mobiliserte selvsagt mot den, mens feministene har funnet grunnlag for å forsvare den.

Catherine Millet er en blant flere franske, kvinnelige forfattere og filmskapere som har kommet med verk som omhandler seksualiteten på en utfordrende og rå måte.

Selv om språket er usminket og direkte, tar forfatteren leseren med på en utforskende og reflekterende beretning om hva som var motivasjonen, lidenskapen og drivkraften i det ekstraordinært utsvevende seksuallivet hun har praktisert; gruppesex i Boulogneskogen, overklasseorgier i luksusleiligheter i Paris, seksuelle fantasier, forskjellige kropper, stillinger og situasjoner.

Boka har vært en bestselger i Frankrike, Tyskland og England, og er oversatt til en rekke europeiske språk. For en liten krets av kunstinteresserte er Cathrine Millet kjent som redaktør for det eksklusive kunsttidsskriftet Art Press. Dette er hennes første roman.

Utgitt av Kagge forlag 2002
ISBN 9788248906865
Innbundet
Antall sider: 208

Skriv ut produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 
Westheimer, Ruth: Dr. Ruths guide for voksne kjærester - brukt bok
Westheimer, Ruth: Dr. Ruths guide for voksne kjærester - brukt bok
50.00 kr
 

 
Ragde, Anne B. : Nattønsket
Ragde, Anne B. : Nattønsket
60.00 kr
369.00 kr
 

 
 
     
 

Handlekurven din er tom

Nyhetsbrev
Bestselgere
  1. Austen, Jane: Fornuft og følelse
  2. Austen, Jane: Stolthet og fordom