Hølleland, Øistein: STØRRE ENN SEIER - brukt bok

Øistein Hølleland 
STØRRE ENN SEIER

Forlagets omtale:
En ulykke kommer sjelden aleine. Rett før sommerferien røyk vaskemaskinen. (Ikke spesielt uventa – den var kjøpt inn nøyaktig tidsnok til Davids første bleieskift, det vil si for tretten år og tre måneder siden.)

Fem dager seinere gikk oppvaskmaskinen samme veien. Dermed var mutterns feriepenger brukt opp og null ferie på David. Deretter ble VIF fotball, hvor David er keeper, slått ut i 32-delsfinalen i Norway Cup (på bortemålsregel!).

Og så dro Sigri til Kreta med familien, nesten uten å si ha det. Sigri, som hadde vært kjæresten til David siden korpsturen til Zimbabwe for seksten måneder siden. Nå brydde hun seg ikke om de tapte Norway Cup engang.

Er det rart David er deppa? Er det rart han blir glad når faren inviterer på tur til London? Med billetter til Arsenal-Coventry på Highbury? Arsenal som har vært favorittlaget i generasjoner!

Alene med faren får David mot til å snakke om mye av det som er vanskelig - om forelskelse og kjærlighet, om å tape og vinne, om å bli mann - om å være menneske…

Større enn seier er en frittstående fortsettelse av KZK (1997)

Utgitt av Pax 2001
Serie: Omnipax
Isbn 8253023081
Nivå: Barn (11-13 år)
Innbundet
152 sider, 8vo
Brukt bok

Hølleland, Øistein: STØRRE ENN SEIER - brukt bok

60.00 kr