Våre beste matsopper

Produkt 15/24
 

Klikk for større bilde
175.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Per Marstad 
Våre beste matsopper

Boken er beregnet for nybegynnere, både voksne og barn.

Den har instruktive bilder og beskrivelser av 47 sopparter. Av disse er 34 blant de beste matsoppene som vokser her i landet.

De andre 13 artene er giftige og uspiselige "dobbeltgjengere" som det er nødvendig å kjenne for å unngå alvorlige soppforgiftninger og inntak av uspiselige sopper.

Per Marstad (1940) har vært ivrig amatørmykolgo siden 1972 og gav i 1999 ut sin første soppbok, Sopp til mat og glede, på Landbruksforlaget. Alle fotografier i boken har han selv tatt, mens tegningene er laget av datteren, Lise Marstad.

På tur bøkene er en serie hendige felthåndbøker, som du lett kan putte i lomma eller sekken når du skal ut på tur. I tillegg til en flott tur, kan du få økt kunnskap og innsikt om den naturen du beveger deg i.

Utgitt av Landbruksforlaget 2010
ISBN 9788252925548
Serie: På tur
Innnbinding: Spiral
Antall sider: 64

  [9788252925548] 
Skriv ut produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 

Våre vanligste sommerfugler
165.00 kr
 

 

Mat på tur
155.00 kr
 

 
Mackley: SOPP En fristende samling med herlige retter
Mackley: SOPP En fristende samling med herlige retter
49.00 kr
 

 
Bærboka alt om bær fra natur og hage av Kirsten Winge
Bærboka alt om bær fra natur og hage av Kirsten Winge
395.00 kr
 

 
Sjøberg, Magnus: Soppkokeboka
Sjøberg, Magnus: Soppkokeboka
425.00 kr
 

 
Finngaard, Kari: Mitt landlige kjøkken
Finngaard, Kari: Mitt landlige kjøkken
419.00 kr
 

 
 
     
 
 
Kunder som har kjøpt dette produkt har også kjøpt
 
 
Wong, James: URTER for helse og velvære Wong, James: URTER for helse og velvære

Med enkle oppskrifter beskriver etnobotanikeren James Wong hvordan du lett kan lage kremer, salver, te og mye annet av det… les mer...

419.00 kr
Mackley: SOPP En fristende samling med herlige retter Mackley: SOPP En fristende samling med herlige retter

Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der både fersk og tørket sopp er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på… les mer...

49.00 kr
Mat på tur

Boka inneholder 40 oppskrifter og ideer på god turmat, alt kan lages ved hjelp av enkelt turutstyr og bål.

les mer...

155.00 kr
KJØKKENHAGE dyrk økologisk - for norsk klima KJØKKENHAGE dyrk økologisk - for norsk klima

Kirsty McKinnon, mangeårig ansatt hos Bioforsk økologisk på Tingvoll, har skrevet en aldeles vakker bok om kjøkkenhagen – en unik… les mer...

475.00 kr
 
     
 

Handlekurven din er tom

Austad, Ingvild og Leif Hauge: Trær og tradisjon

383.00 kr
425.00 kr
Nyhetsbrev