Crichton, Michael: Det store togrøveriet - brukt bok

Produkt 8/211
 
 Intet foto
60.00 kr
70.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Ask Antikvariat tilbyr brukt utgave av:

Michael Crichton :
DET STORE TOGRØVERIET

Originalens tittel: The Great Train Robbery (1975)
Oversatt av Aksel S. Seeberg

Forlaget skriver:
London 1855. Dronning Victoria har sittet på tronen i 17 år. I øst raser Krimkrigen. Og plutselig rystes England av en fantastisk begivenhet, et forbrytersk mesterstykke - århunderets frekkeste og mest geniale ran:

En gang i måneden forlater et hurtigtog London Bridge Station med kurs for den lille kanalbyen Folkestone, lastet med 12.000 pund i gull til den britiske hær i Russland. Frakten er bevoktet etter alle mulige regler. 23.mai 1855 slår bomben ned. Gullet er vekk!

Hva har skjedd? Vi - leserne - vet det. Vi har sett en fantastisk plan bli uttenkt og utført, av den sjarmerende, hensynsløse og geniale Edward Pïerce. Vi har møtt hans sammensvorne, fulgt den månedlange nitide planleggingen, vært vitne til de sammensvornes desperate improvisasjoner når de blir stilt overfor uforutsette hindringer.

Den amerikanske forfatter Michael Crichton har med Det store togrøveriet skrevet en forbløffende original historisk spenningsroman som har vakt begeistring hos kritikere og lesere på begge sider av Atlanteren. Med sin vittige og elegante bruk av historisk dokumentarstoff har han skapt en bok som ikke bare byr på topp spenning og underholdning, men som også forteller en god del om samfunnsforholdene i Victoria-tidens England.

Utgitt av Den norske Bokklubben 1978
Innbundet, pent eksemplar
Isbn 8252505325
218 sider, 8vo
brukt bok

  [809151558x] 
Skriv ut produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 
Crichton, Michael: Blodrød sol - brukt bok
Crichton, Michael: Blodrød sol - brukt bok
50.00 kr