Hill, Reginald: Dalziels død

Produkt 96/211
 

Klikk for større bilde
149.00 kr
338.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Reginald Hill 
Dalziels død

Politiinspektør Andy Dalziel og politiavdelingssjef Peter Pascoe blir offer for en voldsom eksplosjon, utløst av Semtex sprengstoff i en lagerbygning. Andy tar imot det verste trykket, og blir stedt til hvile i dødens forgård. Når Pascoe våkner opp på sykehuset blir det hans oppgave å finne ut hva som har skjedd og hvem som står bak. Det skylder han i hvert fall sin venn og sjef.

England er på tå hev etter flere terroristanslag, med Irakkrigen og kriser i Midtøsten som bakteppe. Sikkerhetstjenesten har avskrevet det hele som et uhell – der de terrormistenkte selv mistet livet i eksplosjonen. Men hvem er da Tempelridderne som opererer i det skjulte, og driver de sin egen private krig mot potensielle terrorister? Pascoe er overbevist om at det ligger noe bak, kanskje en konspirasjon med politiske forgreninger? Men han må finne ut av dødbringende forviklinger og motstand fra de hemmelige tjenestene uten Andys hjelp og støtte …


Dalziels død (The Death of Dalziel) er den siste i rekken av romaner om Dalziel og Pascoe og utgis samtidig i England og USA. Etter å ha fått strålende kritikker og vunnet en rekke priser gjennom flere tiår, har Reginald Hills bøker om disse særegne detektivfigurene blitt folkeeie i mange land; både gjennom bøkene og tv-serien som også går på NRK. I Sverige er han en av de mest solgte oversatte kriminalforfattere og i Danmark har antall titler med Dalziel og Pascoe passert dusinet.

Presse

"Dalziel og Pascoe representerer det ypperste av intelligent engelsk krim ... Reginald Hill fortjener flere lesere, og leserne fortjener mer av Reginald Hill.
...
Rreginald Hill har skrevet en vittig, lærd og sjarmerende krim om en politiinspektør som ligger for døden."

Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv


"Endelig blir Reginald Hills bøker om Dalziel og Pascoe oversatt til norsk.
...
Hill er ingen tretten på dusinet-krimforfatter, han er minst like språklig ambisiøs som Colin Dexter og stiller visse krav til sin leser. Det har man også mye igjen for, han er både underholdende og spennende og overraskende."

Kurt Hanssen
Dagbladet

”Antagelig den beste mannlige nålevende kriminalforfatter i den engelskspråklige verden”.

The Independent, London

Originaltittel: The Death of Dalziel (2007)
Oversatt av Rune Larsstuvold

Utgitt av Pegasus Forlag 2007
ISBN 9788244200363
Innbundet
Antall sider: 443 

  [9788244200363] 
Skriv ut produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 

Dexter, Colin: Veien gjennom skogen - brukt bok
90.00 kr
 

 

Dexter, Colin: Oppgjørets time - en sak for inspektør Morse
149.00 kr
305.00 kr
 

 

Dexter, Colin: Kains døtre
149.00 kr
369.00 kr
 

 

James, P.D.: Av samme blod
60.00 kr
149.00 kr
 

 

Nordberg, Nils / Klaus Hagerup: Siste akt
99.00 kr
349.00 kr
 

 

James, P.D.: Fyret
60.00 kr
149.00 kr
 

 
 
     
 

Handlekurven din er tom

Nyhetsbrev