Marklund, Liza: Paradiset - brukt bok

Produkt 126/210
 

Klikk for større bilde
50.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Liza Marklund:
Paradiset

krim

En orkan herjer over Sverige. Kaos følger i sporene etter den. En last med sigaretter, verdt femti millioner kroner, har forsvunnet fra Stockholms frihavn. To menn ligger myrdet på kaien. Unge Aida flykter for sitt liv fra stedet.

Paradiset, en stiftelse som hjelper drapstruede mennesker, blir Aidas redning. Men flere mord følger, ofrene tortureres. Trådene floker seg, og ingenting er hva det ser ut til å være.

Annika Bengtzon kjemper for å få fotfeste i tilværelsen etter kjærestens død. Historien om stiftelsen Paradiset blir hennes sjanse til å finne tilbake til livet og jobben.

I jakten på sannheten finner hun sin blivende ektemann Thomas. Samtidig blir mormoren hennes alvorlig syk. Til slutt står Annika overfor sitt livs vanskeligste valg.

Det har gått omtrent to år siden de dramatiske hendelsene i Studio Sex. Annika arbeider i avisen Kvällspressens nattredaksjon når hun får tips om en underlig stiftelse som heter Paradiset, som beskytter mennesker som er blitt truet på livet. Alt virker prisverdig helt til hun begynner å undersøke stiftelsen nærmere. Dette er den tredje boken med Annika Bengtzon i hovedrollen.

Utgitt av Aschehoug 2002
ISBN 8203205836
Innbundet
Antall sider: 348
Brukt bok, pen

  [1302141226] 
Skriv ut produktark