Lotherington, Tom : Delt løsning

Produkt 325/420
 

Klikk for større bilde
60.00 kr
369.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

 

Tom Lotherington
Delt løsning

roman

Forfatteren Gaute Yttring lider av skrivesperre kombinert med kronisk trang til å delta i det offentlige ordskifte. Samtidig er forlaget hans under avvikling, bokbransjen i forvandling, og kjærlighetslivet hans later til å ebbe ut ved naturlig avgang. Det er ikke fritt for at han kjeder seg litt.

Yttring er middelaldrende, måtelig begavet, middels potent, men fortsatt lett bevegelig. Bråforelsket i den yppige parlamentariske lederen Lille Lemen blir han engasjert til lettere partiarbeid på hennes kontor, der han ved en tilfeldighet får innsyn i noe snusk i forvaltningen, noe med lokaliseringen av hovedflyplassen. Mektige krefter ser ut til å stå bak valget av Gardermoen, og deres metoder tåler neppe dagens lys. De har antagelig makt til å forhindre uønsket publisitet, og sannsynligvis skyr de ingen midler.

Men Gaute Yttring er en uredd sannhetssøker, og dessuten trenger han en sak å engasjere seg i. Idealister som han vil aldri gå inn for delt løsning. Ikke desto mindre må han gang på gang konstatere at verden i virkeligheten ikke har noe bedre å tilby.

Tom Lotherington har skrevet en særdeles morsom bok - satirisk om norsk politisk miljø og ikke uten ironi om forfatteres evner og muligheter til å engasjere seg politisk.

"Lotherington får mye moro ut av dette, satirisk og fornøyelig, både om bokbransjen og politikken."
Svein Johs Ottesen, Aftenposten

Utgitt av Aschehoug 2009
ISBN 9788203195471
Innbundet
Antall sider: 270

  [9788203195471] 
Skriv ut produktark