Brodrick, William: Den sjette klagesang - brukt bok

Produkt 178/224
 

Klikk for større bilde
60.00 kr
70.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

 

William Brodrick
Den sjette klagesang

Oversetter: Torleiv J. Andersson

Larkwood kloster, Suffolk. En eldre mann oppsøker klosteret og ber om kirkens beskyttelse. Hans navn er Eduard Schwermann, og han er ettersøkt av politiet for forbrytelser under den annen verdenskrig.

Klosteret settes i en vanskelig situasjon. Hvordan reagere på den gamle mannens ønsker?

Mot slutten av livet føler Agnes Aubret at det er tid for å innvie barnebarnet Lucy i hemmelighetene hun har båret med seg så lenge. Femti år tidligere levde hun i det okkuperte Paris og var medlem av en liten gruppe som risikerte livet for å smugle jødiske barn i sikkerhet. Inntil gruppen ble avslørt av en ung SS-offiser: Eduard Schwermann ...

Fader Anselm får i oppdrag å undersøke saken. Han oppdager snart at historien ikke er så enkel som det først kan synes. Kirken har gitt Eduard Schwermann beskyttelse en gang tidligere, da den i hemmelighet hjalp den unge offiseren med å flykte fra Frankrike og slå seg ned i England. Men hvorfor?

Når Lucy begynner å søke bakover i sin familiehistorie, møtes deres anstrengelser, og godt skjulte hemmeligheter blir gradvis avdekket ...

Den sjette klagesang bygger delvis på forfatterens egen familiehistorie. En fascinerende bok om vår nære fortid - og om virkeligheten som skjuler seg under overflaten i de beste familier.

Utgitt av Bazar forlag 2006
ISBN 9788280871053
Innbundet, ulest
Antall sider: 409
Brukt bok

  [1209201145] 
Skriv ut produktark

 

Handlekurven din er tom

Nyhetsbrev
Bestselgere
  1. Austen, Jane: Fornuft og følelse
  2. Austen, Jane: Stolthet og fordom