Sillitoe, Alan : Ut av malstrømmen - brukt bok

Produkt 56/224
 
 Intet foto
50.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Ask Antikvariat tilbyr brukt utgave av:

Alan Sillitoe:
UT AV MALSTRØMMEN

Originaltittel: Out of the Whirlpool (1987)
Oversatt av Geir Uthaug

Forlagets omtale:
UT AV MALSTRØMMEN er et nytt litterært mesterverk av forfatteren av Saturday Night and Sunday Morning og The Loneliness of the Long Distance Runner. Også i denne romanen har Alan Sillitoe lagt handlingen til nord-engelsk arbeidermiljø.

18-årige Peter Granby har en dårlig betalt fabrikkjobb og føler seg låst i en grå og monoton tilværelse. Da moren dør, flytter han til bestemoren og hennes brutale samboer Len, som han straks kommer i konflikt med.

Etter en krangel forlater Peter huset i sinne og får jobb som altmuligmann hos den velstående Eileen Farnsfield, en tiltrekkende kvinne i 40-årene. Dette gir ham et nytt syn på livet og håp om en bedre fremtid. De innleder et forhold, men er for ulike både i bakgrunn og forventning, og Peter får smertelig erfare at kjærlighet gjør virkelig blind...

En tett, skånselløs roman og samtidige en fin, poetisk historie om en ung manns kamp for et bedre liv i et trøsteløst miljø - skrevet så dramatisk, overbevisende og inntrengende som bare Alan Sillitoe kan.

Utgitt av Aschehoug 1991
Isbn 8203157645
Innbundet, pent eksemplar, lite forlagsstempel, smussomslag
90 sider, 8vo
Brukt bok

  [306281216] 
Skriv ut produktark

 

Handlekurven din er tom

Nyhetsbrev
Bestselgere
  1. Austen, Jane: Fornuft og følelse
  2. Austen, Jane: Stolthet og fordom