Coupland, Douglas: GENERASJON X Historier for en akselerert kultur - brukt bok

Produkt 19/69
 

Klikk for større bilde
70.00 kr
Lager
Antall
Ønskeliste

Douglas Coupland
GENERASJON X 

Historier for en akselerert kultur

roman

Originaltittel: Generation X
Oversatt av Knut Ofstad

Forlagets omtale:

De er født på 60-tallet, oppvokst med skilsmisser og atomtrussel, merket av 80-tallets jappe-bevegelse og nedgangstider - de representerer den nye tapte generasjonen.

Vennene Andy, Dag og Claire er tilsynelatende ressurssterke, men kommer til kort i firkantede yrkeskarrierer og familieliv. De har meldt seg ut og flyttet til Palm Springs i Mojave-ørkenen hvor de får tiden til å gå i hver sin Mcjobb - med lav lønn, lav prestisje, lavt utbytte, lav framtidsprofil. De er underbetalte og overutdannet, de har ingenting å rette sinnet sitt mot og ingen kultur som kan erstatte tapte middelklasseverdier. Men de har sin ironi, og når anledningen byr seg, forteller de hverandre historier som på en både foruroligende og morsom måte, viser deres drømmer og bekymringer.

Douglas Coupland, f. 1961, bor i Vancouver, Canada. Han har studert kunst og kultur, blant annet i Japan, og hatt flere skulpturutstillinger.

Generasjon X er Couplands debutroman. Boken utkom i USA i 1991 og fikk umiddelbart status som kultbok. Siden er den kommet på en rekke språk i den vestlige verden, og Generasjon X er blitt et begrep.

Utgitt av Oktober forlag 1994
Isbn 82-7094-633-8
Illustrert
Heftet, 206 sider, 8vo
brukt bok

  [506131548] 
Skriv ut produktark

 

Handlekurven din er tom

Østenstad, Inger og Hawdam Salih Jaf: Reiser i krigens skygge Et år i Irak

249.00 kr
349.00 kr
Nyhetsbrev

Olin, Margreth: Engelen

60.00 kr
329.00 kr